Μπαρμπόσα για κορονοϊό: «Νόμιζα πως θα πεθάνω- Δεν είδα τη γέννηση της κόρης μου»

Ο Λεάντρο Μπαρμπόσα εκμυστηρεύτηκε στους New York Times την δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε με τον κορονοϊό παράλληλα με τη γέννηση της κόρης του.

Μπαρμπόσα για κορονοϊό: «Νόμιζα πως θα πεθάνω- Δεν είδα τη γέννηση της κόρης μου»

Για την δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε με τον κορονοϊό παράλληλα με τις τελευταίες ημέρες της κύησης της γυναίκας του, μίλησε ο Λεάντρο Μπαρμπόσα.

Ο Βραζιλιάνος με 17ετή θητεία στο ΝΒΑ, 970 παιχνίδια και ένα πρωτάθλημα με τους Ουόριορς το 2015, αποκάλυψε στους "New York Times" πως όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 17ης Μαρτίου, μετά τη προπόνηση με την ομάδα του Μίνας στη Βραζιλία, ξεκίνησε η δυσφορία και ο πυρετός...

«Αυτή η νύχτα ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Αλήθεια, ένιωθα ότι θα πεθάνω» είπε αρχικά ο Μπαρμπόσα και συνέχισε... «Είχα πολύ υψηλό πυρετό, το κεφάλι μου ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ένιωθα έντονους πόνους στην πλάτη, δεν μπορούσα να βρω έναν τρόπο για να καθίσω και να μην πονάω».

Βέβαια, ο πόνος του ήταν μεγαλύτερος καθώς η γυναίκα του ήταν στις μέρες της να γεννήσει. Απομονώθηκε για να μην την κολλήσει και φυσικά δεν ήταν μαζί της στη γέννηση της κόρης του Ιζαμπέλα, την οποία είδε μέσω FaceTime.