Το promo-video για τα επεισόδια 5-6 στο «Last Dance» των Σικάγο Μπουλς - Η συνάντηση Τζόρνταν-Κόμπι

Παρακολουθήστε σε video μία πρώτη γεύση από τα όσα θα δούμε στο 5ο και στο 6ο επεισόδιο του «Last Dance» των Σικάγο Μπουλς. Η πρώτη συνάντηση του Μάικλ Τζόρνταν με τον νεαρό τότε Κόμπι Μπράιαντ. 

Το promo-video για τα επεισόδια 5-6 στο «Last Dance» των Σικάγο Μπουλς - Η συνάντηση Τζόρνταν-Κόμπι

Το ντοκιμαντέρ «Last Dance» έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και εκατομμύρια φίλοι του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο, παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά και με νοσταλγία, την ιστορία των Σικάγο Μπουλς και του Μάικλ Τζόρνταν, που κυριάρχησαν στη δεκαετία του '90.

Δείτε το promo-video για τα όσα θα παρακολουθήσουμε στο 5ο και στο 6ο επεισόδιο της σειράς. Σε αυτό θα δούμε την μεγάλη καταξίωση του Μάικλ Τζόρνταν, ως το πλέον απόλυτο σύμβολο του ΝΒΑ, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και εμπορικά. Ο αθλητής που έγινε πρότυπο, είδωλο και παράδειγμα προς μίμηση, αποκτώντας εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο, συνεχίζοντας να σαρώνει τους τίτλους και τις διακρίσεις με το Σικάγο.

Παράλληλα, σε αυτό θα δούμε και την πρώτη συνάντηση που θα έχει ο Μάικλ Τζόρνταν με τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σε ηλικία μόλις 18 ετών ήρθε στον κόσμο του ΝΒΑ το 1996. Παράλληλα, δίνεται έμφαση και σε ένα σημαντικό πρόσωπο στις επιτυχίες των Μπουλς, στον Χόρας Γκραντ.