Last Dance: Η μισητή κόντρα των Μπουλς με τους Πίστονς και η σχέση του Τζόρνταν με τον Τζάκσον (vid)

Στο 3ο και στο 4ο επεισόδιο του «Last Dance» θα δούμε την κόντρα των Μπουλς με τους Πίστονς που ήταν γεμάτη μίσος, αλλά και τη σχέση του Τζόρνταν με τον Τζάκσον στα πρώτα χρόνια της συνεργασίας τους. 

Last Dance: Η μισητή κόντρα των Μπουλς με τους Πίστονς και η σχέση του Τζόρνταν με τον Τζάκσον (vid)

Ο φίλαθλος κόσμος, αλλά οι λάτρεις του NBA, έμειναν εντυπωσιασμένοι και άκρως ικανοποιημένοι, από το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ «Last Dance», το οποίο αφορά τον θρύλο των Σικάγο Μπουλς και την καριέρα του τρομερού Μάικλ Τζόρνταν.

Πλέον, έρχονται ακόμη δύο επεισόδια, το 3ο και το 4ο. Σε αυτά θα δούμε την μισητή κόντρα που είχαν οι «ταύροι» με τα «Bad Boys» των Ντιτρόιτ Πίστονς, από τους οποίους οι Μπουλς έχαναν τα πρώτα χρόνια, μέχρι την στιγμή που αντέδρασαν και τους διέλυσαν. «Έπρεπε να βρούμε τρόπο να τον σταματήσουμε, γιατί δεν ήταν... άνθρωπος», αναφέρουν οι αντίπαλοι του.

Στο promo-trailer που κυκλοφόρησε, ο Μάικλ Τζόρνταν τονίζει το μίσος που είχε για τους Πίστονς, καθώς φρόντιζαν να ρίχνουν... ξύλο σε κάθε ευκαιρία, ξεπερνώντας τα όρια, αλλά όλα αυτά τον έκαναν πιο δυνατό σαν αθλητή. Παράλληλα, γίνεται λόγος και για την σχέση που είχε με τον προπονητή του, Φιλ Τζάκσον.

Οι δύο άνδρες συνδέθηκαν με στενή φιλία και αμοιβαίο σεβασμό, αλλά στην αρχή ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, δεν είχε δει θετικά τον ερχομό του κόουτς στην ομάδα...