NBA: Ανοίγουν αθλητικές εγκαταστάσεις σε πολιτείες που χαλαρώνουν τα μέτρα

Το NBA αποφάσισε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις για ατομική προπόνηση των παικτών μπορούν να ανοίξουν σε πολιτείες όπου έχουν χαλαρώσει τα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό.

NBA: Ανοίγουν αθλητικές εγκαταστάσεις σε πολιτείες που χαλαρώνουν τα μέτρα

Ο κορονοϊός έχει καταστήσει προς το παρόν αδύνατη στις ΗΠΑ την επιστροφή στην αγωνιστική και όχι μόνο κανονικότητα. Ωστόσο, το NBA κινείται προς αυτή την κατεύθυνση με σταδιακά βήματα.

Ήδη το πρώτο βήμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί άμεσα σε ορισμένες πολιτείες. Σύμφωνα με το ESPN, το NBA ενημέρωσε πως οι αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονται σε πολιτείες που χαλαρώνουν τα μέτρα και φυσικά η χρήση τους θα είναι επιτρεπτή μόνο για ατομικές προπονήσεις.

Μέχρι στιγμής, βέβαια, τα μέτρα έχουν χαλαρώσει σε λίγες πολιτείες, μεταξύ των οποίων το Ουισκόνσιν όπου υπάγεται το Μιλγουόκι και οι Μπακς, και η Τζόρτζια, στην οποία υπάγεται η Ατλάντα και οι Χοκς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ΗΠΑ και όπως γνωστοποίησε ο έγκυρος Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι, οι εγκαταστάσεις πρόκειται να αρχίσουν σταδιακά να ανοίγουν την Παρασκευή, 1 Μαΐου.