Ο Λέοναρντ έχασε το δικαστήριο από τη ΝΙΚΕ

Το δικαστήριο θεώρησε πως το σχέδιο της ΝΙΚΕ διαφέρει από εκείνο που είχε σχεδιάσει ο σταρ των Λος Άντζελες Κλίπερς Καουάι Λέοναρντ πριν από αρκετά χρόνια.

Ο Λέοναρντ έχασε το δικαστήριο από τη ΝΙΚΕ

Ο Καουάι Λέοναρντ έχασε το δικαστήριο από τη ΝΙΚΕ για το logo με τη παλάμη του χεριού του! Μπορεί οι δύο πλευρές να είχαν συνεργασία από το 2011 ως το 2018, ωστόσο ο πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς συνεργάζεται με τη New Balance κερδίζοντας αρκετά εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Πέραν τούτου, βέβαια, είχε σχεδιάσει τη παλάμη του και αυτό η ΝΙΚΕ το έκανε logo. Ο Λέοναρντ πήγε τον αθλητικό κολοσσό στα δικαστήρια, αλλά δεν δικαιώθηκε καθώς θεωρήθηκε πως το σχέδιο της ΝΙΚΕ διαφέρει από εκείνο που είχε σχεδιάσει ο σταρ των Λος Άντζελες Κλίπερς πριν από αρκετά χρόνια.

«Ο Κουάι το είχε σχεδιάσει με την καρδιά του. Είμαστε απογοητευμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου που υποστηρίζει ότι το logo ανήκει στη NIKE και όχι σε εκείνον. Θα εξετάσουμε τα δεδομένα και τις επιλογές μας» ήταν η δήλωση του δικηγόρου του Λέοναρντ, Πίτερ Γκίνσμπεργκ.