Ο Πολ Πιρς κουβαλούσε όπλο μετά τις 11 μαχαιριές που είχε δεχθεί! (pics-vid)

Η τραυματική εμπειρία που είχε βιώσει ο Πολ Πιρς. Οι 11 μαχαιριές που δέχθηκε από γκρουπ ράπερ, η εγχείρηση στον πνεύμονα και το όπλο που κουβαλούσε πάνω του. 

Ο Πολ Πιρς κουβαλούσε όπλο μετά τις 11 μαχαιριές που είχε δεχθεί! (pics-vid)

Αρκετοί ίσως να μην το γνωρίζουν, κάποιοι άλλοι να μην το θυμούνται, ωστόσο ο Πολ Πιρς κυκλοφορούσε μία εποχή με όπλο πάνω του, καθώς είχε φοβηθεί πολύ για τη ζωή του, από το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου του 2000, όταν είχε δεχθεί σε κλαμπ 11 μαχαιριές.

Μοιάζει τρομακτικό ακόμα και 20 χρόνια μετά, δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Ο «θρύλος» των Μπόστον Σέλτικς δέχθηκε επίθεση από ένα γκρουπ ράπερ όταν τον είδαν να μιλάει σε κάποιες γυναίκες και του επιτέθηκαν με μαχαίρια, ενώ του έσπασαν και ένα μπουκάλι στο κεφάλι.

Ο Πιρς έκανε εγχείρηση στον πνεύμονά του, ενώ είχε μαχαιρωθεί στο πρόσωπο, στον λαιμό και στην πλάτη και κατάφερε να αναρρώσει και να παίξει μάλιστα καλό μπάσκετ. Εκείνη τη σεζόν είχε 25,3 πόντους κατά μέσο όρο, 6,4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1,7 κλεψίματα.

Αν μη τι άλλο βέβαια, μιλάμε για ένα μεγάλο σοκ, με τον Πιρς να δηλώνει: «Ο κόσμος δεν το ξέρει αυτό, αλλά κουβαλούσα όπλο για δύο χρόνια. Ήμουν παρανοϊκός. Το είχα πάνω μου. Δεν μπορούσα να είμαι με κόσμο. Ήταν τραυματική εμπειρία».