Ρόντμαν: «Προσεύχομαι να είναι καλά ο Κιμ Γιονγκ Ουν»

Ο Ντένις Ρόντμαν ευχήθηκε να είναι ψέμα η είδηση ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. 

Ρόντμαν: «Προσεύχομαι να είναι καλά ο Κιμ Γιονγκ Ουν»

Ο άλλοτε παίκτης των Σικάγο Μπουλς Ντένις Ρόντμαν ευχήθηκε να μην ισχύουν οι φήμες που κάνουν λόγο πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι άρρωστος.

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που παρακολουθούν στενά την ασιατική χώρα αποκάλυψαν ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας φέρεται να υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείρηση και να κινδυνεύει η ζωή του.

Προς το παρόν δεν υπάρχει διάψευση ή επίσημη επιβεβαίωση από το καθεστώς της Βόρειας Κορέας για την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν και ο Ντένις Ρόντμαν, ο πρώτος Αμερικανός που συναντήθηκε επισήμως με τον Κιμ όταν θεωρούταν ως η απόλυτη απειλή για την ανθρωπότητα, βρίσκεται στο πλευρό του.

Σχετικά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν ο Ρόντμαν υπογράμμισε: «Ελπίζω να είναι απλώς φήμη ότι ο Κιμ είναι άρρωστος. Θα μάθω περισσότερα σύντομα… Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Προσεύχομαι να γίνει καλά έτσι ώστε οι φίλοι μου, ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Κιμ να συνεχίσουν την ειρηνική πρόοδο στις σχέσεις των δύο χωρών», ανέφερε χαρακτηριστικά στο TMZ Sports.