Κόμπι Μπράιαντ: Έρχεται το δικό του... "Last Dance";

Ένας σχολιαστής αγώνων των Λέικερς αποκάλυψε ότι ένα τηλεοπτικό συνεργείο ακολουθούσε παντού τον Κόμπι Μπράιαντ στις δύο τελευταίες του σεζόν στο NBA. Έρχεται ντοκιμαντέρ για τον αποθανόντα θρύλο του Λος Άντζελες;

Κόμπι Μπράιαντ: Έρχεται το δικό του... "Last Dance";

Το "The Last Dance" για τον Μάικλ Τζόρνταν έκανε πρεμιέρα στο Netflix και ήδη γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Ωστόσο κάτι που μπορεί να ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο το μπασκετικό κοινό είναι μια ενδεχόμενη σειρά ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή τον Κόμπι Μπράιαντ.

Όπως αναφέρει ο σχολιαστής των Λέικερς, Τζον Άιρλαντ, ένα τηλεοπτικό συνεργείο ακολουθούσε κατά πόδας τον Κόμπι Μπράιαντ τις δύο τελευταίες του σεζόν στο NBA (2014-15, 2015-16). Μάλιστα, το εν λόγω συνεργείο φέρεται να ανήκε συγγραφέα και τηλεοπτικό παραγωγό Γκόθαμ Τσόπρα, ο οποίος είχε φτιάξει το ντοκιμαντέρ "Muse" για τον Κόμπι!

Φυσικά, δεν είναι παρά ένα σενάριο τη δεδομένη στιγμή, ενώ πρόκειται για ένα λεπτό ζήτημα μετά τον τραγικό θάνατο του Κόμπι τον Ιανουάριο. Ούτως ή άλλως ουδείς ξέρει αν η οικογένειά του θα δώσει το «πράσινο φως» για την δημιουργία του ντοκιμαντέρ.

Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι η προοπτική έχει ενθουσιάσει τον κόσμο που ανυπομονεί να παρακολουθήσει ένα ακόμα φόρο τιμής στον αδικοχαμένο πρωταθλητή των Λέικερς.