USA Today για το NBA draft : «Ο Ποκουσέφσκι στο ραντάρ των Μπρούκλιν Νετς» (pic-vid)

Η USA Today αναλύει τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά του Αλεξέι Ποκουσέφσκι και τονίζει πως οι Μπρούκλιν Νετς τον έχουν υπ΄ όψιν τους.

 USA Today για το NBA draft : «Ο Ποκουσέφσκι στο ραντάρ των Μπρούκλιν Νετς» (pic-vid)

Ολοένα και περισσότερο με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι ασχολούνται οι Αμερικανοί, με κορυφαία δίκτυα των ΗΠΑ να κάνουν τις προβλέψεις τους για τη θέση που θα επιλεγεί στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ, στο οποίο έχει δηλώσει συμμετοχή, αλλά ουδείς ακόμα γνωρίζει πότε θα πραγματοποιηθεί.

Η USA Today παίρνει σειρά και αναλύει τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά του Σέρβου παίκτη του Ολυμπιακού και μάλιστα τονίζει πως αν μείνει στο 20 και δεν ανέβει θέσεις, τότε οι Μπρούκλιν Νετς των Ίρβινγκ και Ντουράντ θα τον διαλέξουν.

«Ο Ποκουσέφσκι θα είναι μία επένδυση για τους Νετς» αναφέρει στο κείμενό της η USA Today και συμπληρώνει: «Ο 18χρονος Σέρβος απέχει πολύ από το να θεωρηθεί έτοιμος για το ΝΒΑ, αναλογικά με το επίπεδο στο οποίο έχει αγωνιστεί. Έχει εμφανιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Euroleague, περνώντας τον περισσότερο χρόνο του στην Α2 κατηγορία της Ελλάδας».

Για τα χαρακτηριστικά του αναφέρουν: «Ψηλός, λεπτός και ταλαντούχος, με πολλά στοιχεία να απαιτούν βελτίωση. Μπορεί να σουτάρει την μπάλα από απόσταση και να περάσει τον αντίπαλό του με ντρίμπλα».

Κλείνοντας, η USA Today σημειώνει πως είναι ήδη 2.13 μ. και έχει τεράστιο άνοιγμα χεριών, που φτάνει τα 2.30μ.».