Κιούμπαν: «Ντιρκ και Ντόνσιτς στο prime τους; Σα να βλέπαμε ξανά Τζόρνταν-Πίπεν»

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς Μαρκ Κιούμπαν πιστεύει πως ο Ντόνσιτς μπορεί να ξεπεράσει τον Νοβίτσκι στην ιστορία της ομάδας και θα τους ήθελε μαζί στο prime του καθενός.

Κιούμπαν: «Ντιρκ και Ντόνσιτς στο prime τους; Σα να βλέπαμε ξανά Τζόρνταν-Πίπεν»

Αφοπλιστικός και όπως πάντα ατακαδόρος ο Μαρκ Κιούμπαν, «βλέπει» πως ο Λούκα Ντόνσιτς μπορεί να ξεπεράσει τον Ντιρκ Νοβίτσκι και να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία των Ντάλας Μάβερικς, ενώ θα ήθελε να τους δει και μαζί. Δεν διστάζει μάλιστα να πει πως θα ήταν σα να «βλέπαμε τους Τζόρνταν-Πίπεν μαζί».

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2011, μίλησε στο «Fan Sided» και έβγαλε ατάκες όπως πάντα. Απάντησε αρχικά στο αν θα μπορούσε ο Ντόνσιτς να περάσει τον Νοβίτσκι, πως «θα μπορούσε; Ναι νομίζω, γιατί το παιχνίδι έχει αλλάξει αρκετά και είναι πιο… ανοιχτό σήμερα από όταν έπαιζε ο Ντιρκ.

Οπότε έχει αυτό το πλεονέκτημα, αλλά θα πρέπει να κερδίσει τίτλους MVP και το πρωτάθλημα. Το ελπίζω και ο ίδιος ο Ντιρκ θα το ελπίζει επίσης. Είναι καλοί φίλοι επίσης οπότε πιστεύω θα αλληλοϋποστηρίζονται».

Σε ερώτηση για το αν γινόταν να παίξουν μαζί οι Ντιρκ Νοβίτσκι και Λούκα Ντόντσιτς για πολλά χρόνια, απάντησε: «Ω, Θεέ μου, τους είδαμε για λίγο μαζί μόνο στο φινάλε της καριέρας του Ντιρκ αλλά τους φαντάζεστε μαζί στο prime τους; Σαν να βλέπαμε ξανά μαζί Τζόρνταν και Πίπεν».