Ρέι Άλεν: «Δέχθηκα απειλές για την ζωή μου όταν πήγα στους Χιτ»

Στην αποκάλυψη πως όταν μετακόμισε στο Μαϊάμι για λογαριασμό των Χιτ από τους Σέλτικς δέχθηκε απειλές για τη ζωή του προχώρησε ο Ρέι Άλεν. 

Ρέι Άλεν: «Δέχθηκα απειλές για την ζωή μου όταν πήγα στους Χιτ»

Το 2012 ο Ρέι Άλεν αποφάσισε ύστερα από 5 χρόνια παρουσίας του στη Βοστώνη και τους Σέλτικς να αλλάξει πολιτείες και να μετακομίσει στο Μαϊάμι για λογαριασμό των Χιτ. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη απόφαση του Άλεν που αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους σουτέρ στο NBA θεωρήθηκε από κάποιους ως... προδοσία.

Συγκεκριμένα, κάποιοι φίλαθλοι των Σέλτικς έφτασαν σε σημείο ακόμα και να απειλήσουν την ζωή του άλλοτε All Star γκαρντ. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Άλεν σε συνέντευξή του στον παλιό παίκτη των Σέλτικς, Σέντρικ Μάξγουελ.

«Είναι 2020 και έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε. Δέχθηκα τόσο μίσος, απειλές για την ζωή μου και βιτριολικά σχόλια από τους οπαδούς των Σέλτικς όταν έφυγα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άλεν στην εξομολόγησή του.

Εν συνεχεία ο Άλεν αναφέρθηκε και στην σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του στους Σέλτικς, δηλώνοντας... ενοχλημένος από την συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό του:

«Προφανώς οι συμπαίκτες μου με απομάκρυναν από την Big-3 που είχαμε φτιάξει (σ.σ μαζί με τους Γκαρνέτ και Πιρς) και είπαν αρνητικά πράγματα για εμένα, όταν εγώ δεν είπα τίποτα για κανέναν.

Είχαμε δύσκολες στιγμές, είμαστε αδέλφια, περάσαμε πολλά, αλλά αυτό δεν αλλάζει αυτό που κάναμε, οπότε με πόνεσε να ακούω αυτά που είπαν για εμένα αντί να λέμε για τα καλά που κάναμε όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα το 2008. Απλώς επέλεξαν να είναι εκνευρισμένοι με εμένα επειδή πήγα στο Μαϊάμι».