Γκομπέρ: «Δέχθηκα απειλές ακόμα και για τη ζωή μου»

Ο Γάλλος άσος των Γιούτα Τζαζ, Ρούντι Γκομπέρ, σε διαδικτυακή απολογία ανέφερε πως τα πράγματα ξέφυγαν, καθώς δέχθηκε απειλές ακόμα και για τη ζωή του, καθώς ο κόσμος φοβήθηκε τον κορονοϊό.

Γκομπέρ: «Δέχθηκα απειλές ακόμα και για τη ζωή μου»

Ο Ρούντι Γκομπέρ μπήκε στο στόχαστρο πολλών για την ανεύθυνη συμπεριφορά του, όταν έκανε πλάκα για τον κορονοϊό αγγίζοντας τα πάντα και λίγες μέρες μετά βρέθηκε θετικός στον ιό. Ο Μανού Τζινόμπιλι είπε πως είναι απαράδεκτος, οι συμπαίκτες του ψυχράθηκαν μαζί του και κυρίως ο Ντόνοβαν Μίτσελ που ήταν το δεύτερο κρούσμα του κορονοϊού.

Γιούτα Τζαζ: «Δεν μπορεί να… σωθεί η σχέση Μίτσελ - Γκομπέρ»

Ο Γάλλος σέντερ είπε μάλιστα πως είχαν να μιλήσουν καιρό, το επιχείρησαν πρόσφατα, αλλά φυσικά η σχέση τους δεν είναι αυτή που ήταν, ωστόσο στο τέλος της ημέρας θέλουν αμφότεροι το ίδιο, που είναι να κερδίζουν.

Ο Γκομπέρ πάντως, σε μία διαδικτυακή απολογία, ανέφερε πως τα πράγματα ξέφυγαν, καθώς δέχθηκε απειλές ακόμα και για τη ζωή του, καθώς ο κόσμος φοβήθηκε τον ιό.

Τζινόμπιλι: «Απαίσιο αυτό που έκανε ο Γκομπέρ»

«Ο κόσμος αμφέβαλε για τον χαρακτήρα μου και δεχόμουν απειλές ακόμη και για τη ζωή μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο πέρα από το να περιμένω, γιατί πάντα στο τέλος η αλήθεια επικρατεί, αργά ή γρήγορα. Ίσως όλο αυτό έγινε επειδή ο κόσμος ήταν φοβισμένος με τον κορονοϊό», ανέφερε χαρακτηριστικά.