O Γιάννης και οι Μπακς συγκέντρωσαν 1 εκατομμύριο για τους υπαλλήλους μερικής απασχόλησης!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οι συμπαίκτες του, οι προπονητές αλλά και η διοίκηση των Μιλγουόκι Μπακς συγκέντρωσαν το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, προκειμένου να ενισχύσουν τους υπαλλήλους μερικής απασχόλησης που εργάζονται στο γήπεδο της ομάδας!

O Γιάννης και οι Μπακς συγκέντρωσαν 1 εκατομμύριο για τους υπαλλήλους μερικής απασχόλησης!

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλλεγγύης από τον οργανισμό των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος αποδεικνύει πως ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ δεν είναι απλά και μόνο μια επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του, όπως και τα μέλη του τεχνικού τιμ, συγκέντρωσαν ένα ποσό ύψους 500.000 δολαρίων (τα 200.000 εκ των οποίων προήλθαν από τον Γιάννη και τον Κρις Μίντλετον), με τη διοίκηση να ακολουθεί και να προσφέρει άλλα τόσα.

Για ποιο σκοπό; Για την ενίσχυση των υπαλλήλων μερικής απασχόλης που υπό κανονικές συνθήκες εργάζονται στo Fiserv Forum, την έδρα των Μπακς, οι οποίοι όμως με τη διακοπή λόγω του κορονοϊού έχουν μείνει άνεργοι.

Ο αντιπρόεδρος των «ελαφιών» Άλεξ Λάσρι επισήμανε σχετικά: «Οι part-time υπάλληλοι είναι εκεί για εμάς κάθε ημέρα και εμείς θέλουμε να είμαστε εδώ για εκείνους, σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Είμαστε ευγνώμονες για την γενναιόδωρη οικονομική στήριξη από κάθε έναν παίκτη των Μπακς, προπονητή και ιδιοκτήτη για τους συγκεκριμένους υπαλλήλους και θα συνεχίσουμε για να βρούμε κι άλλα κεφάλαια, προκειμένου να βοηθήσουμε στην ανακούφισή τους».