Μπουλς: Νέος αντιπρόεδρος ο Καρνισόβας

Οι Σικάγο Μπουλς έχουν συμφωνήσει με τον Αρτούρας Καρνισόβας, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα αντιπροέδρου.

Μπουλς: Νέος αντιπρόεδρος ο Καρνισόβας

Όπως όλα δείχνουν, οι Σικάγο Μπουλς έχουν αποφασίσει να αλλάξουν ρότα και να επιστρέψουν σε τροχιά πρωταθλητισμού. Γι' αυτό, όπως αναφέρει και το ESPN, έχουν συμφωνήσει με τον Αρτούρας Καρνισόβας, ο οποίος θα αναλάβει άμεσα καθήκοντα αντιπροέδρου.

Ο μέχρι πρότινος τζένεραλ μάνατζερ των Ντένβερ Νάγκετς και άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού θα διαδεχθεί τον Τζον Πάξον με πρώτο μέλημά του να βρει νέο τζένεραλ μάνατζερ για τους «ταύρους».

Ο Λιθουανός πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα ως παίκτης, αγωνιζόμενος σε Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα και Τιμσίστεμ Μπολόνια, ενώ ήταν ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του στη δεκαετία του '90.

Μετά το πέρας της καριέρας του εργάστηκε αρχικά ως σκάουτερ για τους Χιούστον Ρόκετς, πριν αναλάβει καθήκοντα τζένεραλ μάνατζερ στους Νάγκετς. Στο Ντένβερ πιστώθηκε επιλογές παικτών όπως των Τζαμάλ Μάρεϊ, Γκάρι Χάρις και Γιουσούφ Νούρκιτς.

Πλέον, ως μέλος των Μπουλς με σημαντικές αρμοδιότητες, θα επιχειρήσει με σωστές και στρατηγικές κινήσεις να εκπονήσει ένα αγωνιστικό πλάνο για τους έξι φορές πρωταθλητές του NBA με σκοπό να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στην κορυφή.