Ο Γουντ ανάρρωσε από τον κορονοϊό

Όλα καλά πλέον με τον σέντερ των Πίστονς, Κρίστιαν Γουντ που ανάρρωσε από τον κορονοϊό. Θυμίζουμε πως ήταν το 3ο θύμα του ΝΒΑ μετά τους Γκομπέρ και Μίτσελ

Ο Γουντ ανάρρωσε από τον κορονοϊό

Υπάρχουν και ευχάριστα νέα από το μέτωπο και τη «μάχη» με τον κορονϊό. Συγκεκριμένα, ο Κρίστιαν Γουντ ανάρρωσε πλήρως και είναι καλά στην υγεία του. Ο σέντερ των Ντιτρόιτ Πίστονς ήταν ο τρίτος παίκτης στο NBA που γνωστοποιήθηκε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό, μετά τους Ρούντι Γκομπέρ και Ντόνοβαν Μίτσελ, ωστόσο όπως μετέδωσε ο Shams Charania, η υγεία του έχει επανέλθει στο 100%.

Συγκεκριμένα, έπειτα από δύο εβδομάδες, πραγματοποίησε νέο τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό κι έτσι είναι ο πρώτος παίκτης που επιβεβαιώνεται ότι έχει ιαθεί πλήρως από την πανδημία.

Θυμίζουμε πως οι Ντουράντ, Σμαρτ και άλλοι παίκτες βγήκαν θετικοί στο τεστ, αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι δεν έχουν συμπτώματα ή δεν είναι σοβαρά. Ο Γουντ έχει με τους Πίστονς 13,1 πόντους μέσο όρο φέτος, αλλά από τη στιγμή που ο οργανισμός του Ντιτρόιτ έδωσε (αψυχολόγητα) τον Αντρέ Ντράμοντ χωρίς μεγάλα ανταλλάγματα (Χένσον, Νάιτ), πήρε θέση βασικού και κάνει εκπληκτικά πράγματα.

Έχει 22,8 πόντους σε 13 παιχνίδια μετά το τέλος της διορίας των ανταλλαγών, αποδεικνύοντας πως μπορεί να σηκώσει το βάρος ενός βασικού στο μέλλον