Jr. NBA at Home: Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα από NBAers σε νεαρούς παίκτες (vids)

To ΝΒΑ, με την πρωτοβουλία του Jr. NBA at Home, βοηθάει νέους παίκτες να παραμένουν ενεργοί σε μία περίοδο κοινωνικής αποστασιοποίησης και απομόνωσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Jr. NBA at Home: Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα από NBAers σε νεαρούς παίκτες (vids)

Ως μέρος της διεθνούς καμπάνιας «NBA Together» για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού, το NBA λάνσαρε το Jr. NBA at Home, μία δωρεάν interactive σειρά περιεχομένου με basketball skills και drills από παίκτες του NBA και του WNBA, που μπορούν να πραγματοποιηθούν μεμονωμένα και σε ελάχιστο χώρο.

Στόχος και σκεπτικό του προγράμματος είναι να εμπνεύσει αγόρια και κορίτσια σε όλο τον κόσμο να παραμείνουν ενεργά με έναν ασφαλή και υγιή τρόπο. Ειδικότερα εκείνους που δεν έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με φίλους και συμπαίκτες, αλλά θέλουν να παραμείνουν ενεργοί, να δουλέψουν στο παιχνίδι τους και να συνδεθούν με την οικογένεια του NBA.

Έως τώρα το NBA έχει δημοσιεύσει περισσότερα από δέκα Jr. NBA at Home video που έχουν συλλέξει συνολικά 5,4 εκατομμύρια προβολές. Όλη η οικογένεια του NBA -συμπεριλαμβανομένων τωρινών παικτών του NBA και του WNBA- έχει συσπειρωθεί για αυτή την πρωτοβουλία δημοσιεύοντας drills και προγράμματα άσκησης για να ακολουθήσουν οι νέοι, όπως:

Memphis Grizzlies forward Jaren Jackson Jr. demonstrating the 2-Ball Dribble Drill

Cleveland Cavaliers forward Larry Nance Jr. demonstrating the proper lunge technique

Dallas Mavericks Head Coach Rick Carlisle teaching the “Balance – Balance – Shot Drill”

Seattle Storm guard Jewell Lloyd showcasing a customized at-home workout