Κλίπερς: Αγόρασαν το ιστορικό "Forum" των Λέικερς!

Ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς, Στιβ Μπάλμερ συμφώνησε με τη "Madison Square Garden" για την εξαγορά του ιστορικού "Forum" της... χρυσής εποχής των Λέικερς!

Κλίπερς: Αγόρασαν το ιστορικό "Forum" των Λέικερς!

Μέτα από σκληρές διαπραγματεύσεις, οι Κλίπερς έφτασαν στην πολυπόθητη συμφωνία για την εξαγορά του ιστορικού "Forum", την έδρα που οι Λέικερς έζησαν την χρυσή τους εποχή, αγωνιζόμενοι από το 1967 μέχρι το 1999!

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς, Στιβ Μπάλμερ ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία "Madison Square Garden" και τον ιδιοκτήτη των Νικς, Τζέιμς Νόλαν, για την απόκτηση του ιστορικού σταδίου έναντι 400 εκατ. δολαρίων.

Η άλλοτε μπασκετική αρένα είχε μετατραπεί σε χώρο μουσικών εκδηλώσεων και βρίσκεται στο Ίνγκλγουντ, σε κοντινή απόσταση από το διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Πλέον η ομάδα του Μπάλμερ έχει στην ιδιοκτησία της το δικό της γήπεδο στην Καλιφόρνια και είναι έτοιμη να ανοίξει 7.500 θέσεις εργασίας για ένα γήπεδο 18.000 θέσεων.

Μέχρι στιγμής αμφότερες οι ομάδες του Λος Άντζελες συστεγάζονταν στο Staples Center, όμως οι Κλίπερς έψαχναν το δικό τους γήπεδο. Μάλιστα, είχε ακουστεί στο παρελθόν ότι εξέταζαν και το ενδεχόμενο μετακόμισής τους σε άλλη πόλη.