Ο Έμπιντ κάνει δωρεά 500.000 δολαρίων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού - Βοηθά τους εργαζόμενους

Η ομάδα της Φιλαντέλφια ανακοίνωσε πως θα μειώσει τους μισθούς των υπαλλήλων των Σίξερς, αλλά ο Τζόελ Έμπιντ έβαλε πλάτη. Δωρεά 500.000 ευρώ για τον κορονοϊό και στήριξη στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Έμπιντ κάνει δωρεά 500.000 δολαρίων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού - Βοηθά τους εργαζόμενους

Λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, με την πανδημία να σαρώνει πλέον και τις ΗΠΑ, το πρωτάθλημα του ΝΒΑ διακόπηκε. Το γεγονός θα φέρει οικονομικές επιπτώσεις στις ομάδες.

Με αφορμή το γεγονός, η διοίκηση των Σίξερς ανακοίνωσε πως θα μειώσει κατά 20% τους μισθούς των υπαλλήλων του οργανισμού. Η είδηση έφερε την κατακραυγή όχι μόνο από τους φιλάθλους της Φιλαντέλφια, αλλά και από οπαδούς όλων των συλλόγων.

Κάπου εκεί, όμως, ήρθε η... απάντηση από τον σούπερ-σταρ της ομάδας, Τζόελ Έμπιντ. Ο Καμερουνέζος σέντερ, έκανε το βήμα μπροστά και τόνισε πως θα προσφέρει το ποσό των 500.000 δολαρίων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως θα προσφέρει και οικονομική βοήθεια και στους υπαλλήλους των Σίξερς.

Ο Γιάννης για... ΜVP

Η αγωνιστική απραξία και τα ρολά που έχει κατεβάσει το ΝΒΑ οδήγησαν το κορυφαίο αμερικανικό δίκτυο ESPN στη διενέργεια ψηφοφορίας για τον MVP της σεζόν. Ποιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Οι εκπρόσωποι Τύπου που καλύπτουν τη κορυφαία λίγκα του κόσμου ψήφισαν για τον MVP της σεζόν, με παρόμοιο τρόπο όπως στο ΝΒΑ: Η πρώτη ψήφος μεταφράζεται σε 10 πόντους, η δεύτερη σε 7, η τρίτη σε 5, η τέταρτη σε 3 και η πέμπτη σε 1.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λοιπόν συγκέντρωσε 670 πόντους, κατακτώντας έτσι τον άτυπο τίτλο του MVP στην ψηφοφορία του ESPN. Είχε μάλιστα και καλή διαφορά από τον δεύτερο Λεμπρόν Τζέιμς που πήρε 514 πόντους.