ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ποιο Κλίβελαντ; Στους Λέικερς μέχρι το τέλος

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κατάγεται από το Κλίβελαντ, πέρασε δύο διαφορετικές περιόδους με τους Καβαλίερς, είναι η ομάδα της πόλης του, αλλά ο «βασιλιάς» ξεκαθάρισε πως θα κλείσει την καριέρα του στους Λέικερς. 

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ποιο Κλίβελαντ; Στους Λέικερς μέχρι το τέλος

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κατάγεται από το Κλίβελαντ. Έγινε ντραφτ από τους Καβαλίερς το 2003, έπαιξε εκεί για επτά σερί χρόνια (έως το 2010), ενώ το 2014 επέστρεψε, οδηγώντας την ομάδα της πόλη του στο πρώτο της και ιστορικό πρωτάθλημα το 2016.

Aπό το 2018 και μετά, όμως, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αγωνίζεται στους Λος Άντζελες Λέικερς. Στόχος του; Να κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα, με τρίτη διαφορετική ομάδα, μετά τους Μαϊάμι Χιτ και Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Αρκετοί εκτιμούσαν πως ο "βασιλιάς" θα επέστρεφε κάποια στιγμή στο Κλίβελαντ ώστε να κλείσει την καριέρα του. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, πάντως, ξεκαθάρισε πως το υπόλοιπο της αγωνιστικής του καριέρας θα το περάσει στους Λέικερς. Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει κιόλας τον Κόμπι Μπράιαντ.

Συγκεκριμένα, με τοποθέτηση του για το θέμα, σχολίασε τα εξής: «Θέλω να παραμείνω μέλος των Λέικερς για το υπόλοιπο της ζωής μου». Mέχρι πρότινος οδηγούσε τους Λέικερς στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας.