Πίστονς: Τραυματίστηκε ο Ρόουζ, φόβοι ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Ο Ντέρικ Ρόουζ έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο και το πιθανότερο σενάριο για τους Πίστονς είναι ότι θα χάσει το υπόλοιπο τη σεζόν.

Πίστονς: Τραυματίστηκε ο Ρόουζ, φόβοι ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Τελειωμό για τους Πίστονς δεν έχουν τα προβλήματα, αφού ο Ντέρικ Ρόουζ διαγνώστηκε με διάστρεμμα στον αστράγαλο. Ο σταρ του Ντιτρόιτ, μετά από αυτή την εξέλιξη, θα υποβληθεί σε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δύο εβδομάδες, αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό που λέει ότι δεν θα επιστρέψει ξανά στη φετινή σεζόν.

«Είναι πολύ απογοητευτικό, κυρίως για τον Ντέρικ, επειδή έχει περάσει τόσα πολλά με το σώμα του», σχολίασε ο προπονητής των «πιστονιών», Ντουέιν Κέισι, για τον άτυχο παίκτη του.

Ο Ρόουζ έχει αντιμετωπίσει ποικιλία τραυματισμών στην καριέρα του αλλά φέτος ήταν ο χωρίς αμφιβολία ο κορυφαίος παίκτης των Πίστονς. Την φετινή σεζόν έχει 18.1 πόντους και 5.6 ασίστ σε 26 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ έχει αγωνιστεί σε 50 ματς.

Ο 31χρονος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο Σακραμέντο κόντρα στους Κινγκς την Κυριακή, με το Ντιτρόιτ να γνωρίζει την 8η ήττα του στα τελευταία 9 ματς.