Αντετοκούνμπο: Έκανε ό,τι ο Τζαμπάρ πριν από 46 χρόνια! (pic)

Ασυναγώνιστος Γιάννης Αντετοκούνμπο στην νίκη των Μπακς απέναντι στους Χόρνετς. Με την εμφάνιση του «έπιασε» τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ σε νούμερα τα οποία... ζαλίζουν.

Αντετοκούνμπο: Έκανε ό,τι ο Τζαμπάρ πριν από 46 χρόνια! (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει ιστορία με τους Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ. Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε 41 πόντους, 20 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 3 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής στη νίκη των «Ελαφιών» με 93-85 στη Σαρλότ απέναντι στους Χόρνετς.

Έτσι έγινε, όπως αναφέρει το ESPN, ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου, έπειτα από 46 χρόνια, με 40+ πόντους, 20+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ σε έναν αγώνα, μετά τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ το Μάρτιο του 1974!

Όσον αφορά την αναμέτρηση, οι παίκτες του Μπουντενχόλζερ δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα, με τους Μπρουκ Λόπεζ και Τζορτζ Χιλ να πλαισιώνουν την εξαιρετική εμφάνιση του «Greek Freak», μετρώντας 16 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Από την μεριά των Χόρνετς, αξιέπαινη εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Ουίλι Χερνανγκόμεθ, ο οποίος πέτυχε double-double με 10 πόντους και 13 ριμπάουντ, και ο Ντεβόν Γκρέιχαμ με 17 πόντους.

Για τα «Ελάφια» αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη ενώ βελτίωσαν και το συνολικό σερί που τρέχουν σε 52 νίκες και 8 ήττες, κορυφαία επίδοση στην Ανατολική Περιφέρεια της Λίγκας.