Αστυνομικός έδειχνε φωτογραφίες του νεκρού Kόμπι Μπράιαντ σε μπαρ του Λος Άντζελες!

Οι Los Angeles Times αποκάλυψαν ότι αστυνομικοί κυκλοφορούσαν με φωτογραφίες του νεκρού Κόμπι Μπράιαντ σε μπαρ του Λος Άντζελες!

Αστυνομικός έδειχνε φωτογραφίες του νεκρού Kόμπι Μπράιαντ σε μπαρ του Λος Άντζελες!

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, με την αποκάλυψη των Los Angeles Times, ότι φωτογραφίες του Κόμπι Μπράιαντ και των άλλων 8 θυμάτων από το δυστύχημα με το ελικόπτερο, κυκλοφορούσαν στα κινητά των αστυνομικών.

Πρόκειται για φωτογραφίες που τράβηξαν τα σωστικά συνεργεία και απεικονίζουν τις σορούς των νεκρών, αμέσως μετά την πτώση του ελικοπτέρου.

Την καταγγελία έκανε ανώνυμος πολίτης που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας. Υποστήριξε ότι είδε τις φωτογραφίες σε... μπαρ. Αμέσως το αστυνομικό τμήμα επενέβη, ώστε να διαγραφούν οι φωτογραφίες και να αναζητηθεί ο υπεύθυνος.

Οι αστυνομικές αρχές καταδίκασαν το γεγονός κι έκαναν γνωστό ότι «ο Σερίφης είναι πολύ ενοχλημένος από την σκέψη ότι οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια τέτοια ανεύθυνη πράξη».

Ανακοίνωσαν, δε, ότι «θα διεξαχθεί μια διεξοδική έρευνα από το τμήμα, με πρώτη προτεραιότητα την προστασία της αξιοπρέπειας και της ιδιωτικότητας των θυμάτων και των οικογενειών τους»