Σίξερς: Τραυματίστηκε και ο Εμπίντ!

Ο Τζόελ Εμπίντ αποχώρησε τραυματίας από το ματς των Σίξερς με τους Καβαλίερς και υποβάλλεται άμεσα σε μαγνητική.

Σίξερς: Τραυματίστηκε και ο Εμπίντ!

Νέα ατυχία χτύπησε την πόρτα των Σίξερς, αφού μετά τον Μπεν Σίμονς, και ο Τζόελ Εμπίντ τραυματίστηκε στον ώμο και αποχώρησε από το ματς με τους Καβαλίερς στο Κλίβελαντ.

Ο Καμερουνέζος σέντερ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 8 λεπτά παιχνιδιού (ήττα των Σίξερς με 108-94), πριν αποχωρήσει με πόνους στον αριστερό ώμο, με την ομάδα του να ανακοινώνει ότι θα υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Εμπίντ είναι από τους πλέον επιρρεπείς στους τραυματισμούς παίκτες στη λίγκα, αφού έχει χάσει τις πρώτες του σεζόν, πριν αγωνιστεί σε μόλις 29 ματς στην τρίτη, ενώ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε περισσότερα από 64 παιχνίδια σε μία χρονιά στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Την φετινή σεζόν έχει απουσιάσει ήδη σε 16 παιχνίδια λόγω διαφόρων τραυματισμών, με σοβαρότερο εξ αυτών το κάταγμα στον παράμεσο του αριστερού του χεριού, ο οποίος του στέρησε την αγωνιστική δράση για 20 μέρες.

Αν εντέλει ο τραυματισμός του Εμπίντ αποδειχθεί σοβαρός, τότε οι Σίξερς και ο Μπρετ Μπράουν θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση, στην χειρότερη δυνατή χρονική συγκυρία. Τη δεδομένη στιγμή η Φιλαδέλφεια βρίσκεται στην 5η θέση της ανατολικής περιφέρειας με ρεκόρ 36-23, με τους 6ους Πέισερς να ακολουθούν κατά πόδας με 34-24.

Μάλιστα, οι Σίξερς είναι φανερό ότι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη τους φάση, αφού στα τελευταία 10 ματς έχουν μοιρασμένες πέντε νίκες και πέντε ήττες, ενώ όλα δείχνουν ότι θα χάσουν και τους δύο σούπερ σταρ τους τουλάχιστον για τις προσεχείς αναμετρήσεις.