Συγκλόνισαν στο «αντίο» του Κόμπι - Η Βανέσα Μπράιαντ, ο Τζόρνταν και η Μπιγιόνσε (vids)

Μια συγκινητική τελετή έλαβε χώρα στο «Staples Center», στην οποία κόσμος αλλά και αγαπημένα πρόσωπα είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Τζιάνα.

Συγκλόνισαν στο «αντίο» του Κόμπι - Η Βανέσα Μπράιαντ, ο Τζόρνταν και η Μπιγιόνσε (vids)

Αυτή την ώρα διεξάγεται η επιμνημόσυνη δέηση για τον Κόμπι και την Τζιάνα Μπράιαντ στο γήπεδο των Los Angeles Lakers, το «Staples Center». Απλός κόσμος αλλά και διάφοροι αστέρες τόσο του NBA όσο και καλλιτέχνες και αγαπημένα πρόσωπα γέμισαν το γήπεδο του LA για να τιμήσουν την μνήμη των αδικοχαμένων «Black Mamba» και «Mambacita».

Live Streaming: Το τελευταίο «αντίο» στον Κόμπι και την Τζιάνα Μπράιαντ (vid)

Από αυτούς ξεχώρισαν κυρίως η ομιλία που έβγαλε η Βανέσα Μπράιαντ, σύζυγος και μητέρα των δύο θυμάτων, η οποία συγκλόνισε όσους παρακολουθούν την συγκεκριμένη τελετή.

Δείτε την συγκλονιστική της ομιλία τόσο για τον Κόμπι όσο και για την μικρή Τζίτζι:

Στο ιστορικό γήπεδο παρευρέθηκαν και διάφοροι αστέρες του αθλήματος που έχουν αφήσει την δική τους ιστορία στην κορυφαία Λίγκα, όπως ο ζωντανός «θρύλος» Μάικλ Τζόρνταν, αλλά και οι Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ, Μάτζικ Τζόνσον, Μπιλ Ράσελ, Τζέρι Ουέστ, Φιλ Τζάκσον, Σακίλ Ο'Νιλ, Πάου Γκασόλ, Ντουέιν Ουέιντ, Άντονι Ντέιβις, Στεφ Κάρι, Τζέιμς Χάρντεν, Ράσελ Ουέστμπρουκ και Ντέβιν Μπούκερ.

Την τελετή παρόλα αυτά άνοιξε η γνωστή τραγουδίστρια Μπιγιόνσε, η οποία με την συγκλονιστική της ερμηνεία τραγούδησε το αγαπημένο τραγούδι του Κόμπι, αφού πρώτα ανέφερε: «Είμαι εδώ επειδή αγαπώ τον Κόμπι. Και αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια. Θα το τραγουδήσω δυνατά για να ακουστεί ψηλά...»