Σίξερς: Ανησυχία για Σίμονς, πάει για μαγνητική!

Ο Μπεν Σίμονς αποχώρησε μόλις μετά από 5 λεπτά το ματς των Σίξερς με τους Μπακς λόγω ενοχλήσεων στη μέση και θα υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική.

Σίξερς: Ανησυχία για Σίμονς, πάει για μαγνητική!

Οι πόνοι του Μπεν Σίμονς στη μέση έχουν αναστατώσει τους Σίξερς. O 23χρονος άσος άντεξε μόλις πέντε λεπτά στο ματς με τους Μπακς (νίκη για το Μιλγουόκι με 119-98), πριν αποχωρήσει πονώντας για τα αποδυτήρια για να τεθεί τελικά εκτός για το υπόλοιπο του αγώνα.

Ο Αυστραλός γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να καθοριστεί η σοβαρότητα του προβλήματος, με την Φιλαδέλφεια να ευελπιστεί ότι δεν θα χρειαστεί να στερηθεί τις υπηρεσίες του άσου της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σίμονς είχε απουσιάσει και στον προηγούμενο αγώνα των Σίξερς με τους Νετς και πάλι λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Κόντρα στα «ελάφια» το ιατρικό τιμ του έδωσε την άδεια να αγωνιστεί, με τον παίκτη όμως να αντέχει ελάχιστα και τους την ομάδα του να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, μέχρι να ξεκαθαριστεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Τη φετινή σεζόν ο νεαρός σούπερ σταρ έχει σε 53 ματς κανονικής περιόδου 16.9 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 8.3 ασίστ και 2.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής.