Κλίπερς: Παίρνουν Ρέτζι Τζάκσον!

Οι Κλίπερς είναι έτοιμοι να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Ρέτζι Τζάκσον, ο οποίος αποδεσμεύεται από τους Πίστονς, δείχνοντας ότι φουλάρουν για το πρωτάθλημα.

Κλίπερς: Παίρνουν Ρέτζι Τζάκσον!

Δεν θα συνεχίσει στους Πίστονς ο Ρέτζι Τζάκσον, ο οποίος θα ενταχθεί στους Κλίπερς με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν για να τους βοηθήσει να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ θα ήταν free agent το καλοκαίρι του 2020, επομένως το Ντιτρόιτ δεν χάνει κάτι, αφήνοντάς τον ελεύθερο, από τη στιγμή ειδικά που δεν έχει κάποιο απτό στόχο για τη συνέχεια.

Όσους για τους Κλίπερς, θα αποκτήσουν έναν πολύ εξαιρετικό άσο στη σύνθεσή τους, ως μπακ απ τους Πάτρικ Μπέβερλι στον άσο που αναμένεται να δώσει λύσεις και στο σκοράρισμα.

Σε 9 σεζόν στον NBA, ο Τζάκσον έχει 12.9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ ανά 25.3 λεπτά συμμετοχής σε σύνολο 544 αγώνων, ενώ τη φετινή σεζόν 14.9 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 5.1 τελικές πάσες σε 14 ματς.

Κατά τη διάρκεια της φετινής NBA Trade Deadline οι Κλίπερς κινήθηκαν και για την απόκτηση του Μάρκους Μόρις από τους Νικς.