Σέλτικς: Αποσύρουν τη φανέλα με το «5» προς τιμήν του Γκαρνέτ

Οι Σέλτικς θα προχωρήσουν σε μία σπουδαία κίνηση για να τιμήσουν την προσφορά του Κέβιν Γκαρνέτ στην ομάδα, αποσύροντας τη φανέλα με το νο5.

Σέλτικς: Αποσύρουν τη φανέλα με το «5» προς τιμήν του Γκαρνέτ

Επτά χρόνια μετά την αποχώρησή του από τους Σέλτικς, έπειτα από την εξαετή (2007-2013) θητεία του στην ομάδα, οι «κέλτες» αποφάσισαν να τιμήσουν τον σπουδαίο Κέβιν Γκάρνετ.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Βοστώνης αποφάσισε να αποσύρει τη φανέλα με το νο5, με την οποία ταυτίστηκε και διακρίθηκε, αλλά και αγαπήθηκε για την αφοσίωση και μαχητικότητά του από τον φίλαθλο κόσμο.

Η απόσυρση της φανέλας και η τοποθέτησή της στην κορυφή του "TD Garden" μαζί με τους υπόλοιπους θρύλους ανακοινώθηκε μέσω βίντεο από τους Σέλτικς και θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση, η οποία δεν είναι γνωστό ακόμα πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί, αλλά να λάβει χώρα αναμένεται τη σεζόν 2020-21.

Ο ίδιος ο Κέβιν Γκαρνέτ με ανάρτησή του στο twitter δήλωσε συγκινημένος για αυτή την τιμή: «Είναι τιμή μου και είμαι ευγνώμων που οι Σέλτικς θα αποσύρουν το νούμερο μου. Πάντα θα έχω απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση για τον ιδιοκτήτη, τον Ντάνι Έιντζ, τον Ντοκ Ρίβερς, τους παλιούς συμπαίκτες μου και φυσικά το τον λαό των Σέλτικς».