Η Κωστάκη πρέσβειρα του NBA στην Ευρώπη!

Η Αναστασία Κωστάκη, η οποία είναι η πρώτη Ελληνίδα παίκτρια που αγωνίστηκε στο WNBA, ορίστηκε ως η νέα πρέσβειρα της κορυφαίας Λίγκας, του NBA, στην Ευρώπη.

Η Κωστάκη πρέσβειρα του NBA στην Ευρώπη!

Η πρώτη Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια που αγωνίστηκε ποτέ στο WNBA, η Αναστασία Κωστάκη, επιλέχθηκε να είναι πρέσβειρα του ΝΒΑ στην Ευρώπη.

Μετά τον Ευθύμη Ρεντζιά, ο οποίος έγινε πρεσβευτής του ΝΒΑ τον Οκτώβριο του 2016, η Αναστασία Κωστάκη γίνεται η πρώτη Ελληνίδα που θα έχει την τιμή να εκπροσωπεί στην Ευρώπη το ΝΒΑ.

Η Κωστάκη είναι μόλις η 3η γυναίκα πρέσβειρα της κορυφαίας Λίγκας στην «Γηραιά Ήπειρο», μετά την Ισπανίδα Αμάγια Βαλντεμόρο και την Τίσα Πενιτσέιρο από την Πορτογαλία.

Η παλαίμαχος διεθνής γκαρντ, Αναστασία Κωστάκη, δήλωσε:

«Αισθάνομαι τεράστια τιμή και νιώθω ευλογημένη που ο μεγαλύτερος μπασκετικός οργανισμός στον πλανήτη, μου απένειμε τον τίτλο της πρέσβειρας του ΝΒΑ στην Ευρώπη.

Γνωρίζοντας, ως πρώην παίκτρια του WNBA, τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου οργανισμού, με τον τίτλο αυτό καλούμαι να μεταδώσω τις αξίες του "ευ αγωνίζεσθαι", της συνεργασίας και της ομαδική δουλειάς στους νέους αθλητές και τις νέες αθλήτριες και φυσικά να τους εμπνεύσω να μην σταματούν ποτέ να ονειρεύονται.

Είμαι πολύ τυχερή που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία σε αυτήν την χρονική περίοδο της ζωής μου, γιατί νιώθω πραγματικά έτοιμη να προσφέρω όλα όσα έμαθα μέσα από αυτήν την μακρά πορεία μου ως αθλήτρια του μπάσκετ!».