Μπακς: Παίρνουν Μάρβιν Ουίλιαμς!

Παίκτης των Μπακς θα γίνει ο Μάρβιν ο Ουίλιαμς εντός των επόμενων ημερών, αφού συμφώνησε να αποδεσμευτεί από τους Χόρνετς για να μετακομίσει στο Μιλγουόκι και να αγωνιστεί στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μπακς: Παίρνουν Μάρβιν Ουίλιαμς!

Μια σπουδαία προσθήκη αναμένεται να κάνουν οι Μπακς εντός των επόμενων ημερών. Συγκεκριμένα, το Μιλγουόκι έχει πέσει τον Μάρβιν Ουίλιαμς να αποχωρήσει από τη Σάρλοτ και να υπογράψει με τα «ελάφια» μέχρι το τέλος της σεζόν. Έτσι θα δυναμώσουν σημαντικά τον πάγκο τους ενόψει playoffs.

Ο 33χρονος άσος έχει συμφωνήσει να αποδεσμευτεί από τους Χόρνετς και θα αποζημιωθεί για να βγει στην αγορά ως free agent και θα υπογράψει στους Μπακς στους οποίους έχει να προσφέρει την 15ετή πείρα του στο NBA, το καλό περιφερειακό του σουτ και την σκληράδα του στην άμυνα προκειμένου το Μιλγουόκι να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Πρόκειται για το νο2 του NBA Draft του 2005, ενώ μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε Ατλάντα Χοκς, Γιούτα Τζαζ και Σάρλοτ Χόρνετς, με μέσους όρους καριέρας 10.3 πόντους (48% στο δίποντο, 36% στο τρίποντο, 81% στις βολές) και τα 5.2 ριμπάουντ, ενώ έχει 1.3 ασίστ, σχεδόν ένα κλέψιμο και μόλις ένα λάθος ανά 28.3 λεπτά συμμετοχής σε 1055 αγώνες κανονικών περιόδων.

Οι Μπακς δεν κινήθηκαν πριν την trade deadline, ήταν όμως δεδομένο ότι έψαχναν να κάνουν μία αντίστοιχη κίνηση με αυτή του Νίκολα Μίροτιτς πέρσι.