Sports Illustrated: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πιο γυμνασμένος αθλητής στον κόσμο»

Σύμφωνα με το διάσημο αθλητικό περιοδικό, Sports Illustrated,  ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε ως ο πιο fit άνδρας αθλητής για το 2020.

Sports Illustrated: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πιο γυμνασμένος αθλητής στον κόσμο»

Ακόμη μια διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ανακηρύχθηκε ο πιο γυμνασμένος (fit) αθλητής στον κόσμο για το 2020 από το Sports Illustrated.

Το περίφημο αμερικανικό περιοδικό, παρουσιάζει κάθε χρόνο τους καταλόγους με τους 25 πιο γυμνασμένους άνδρες και γυναίκες και στην εφετινή έκδοση, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο «Greek Freak».

Το κείμενο αναφορικά με το «πρώτο βιολί» των Μπακς: «Από την πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ έχει ψηλώσει και έχει δυναμώσει χάρη στην αφοσίωσή του στο κομμάτι της γυμναστικής και της φυσικής κατάστασης ώστε να αντέχει τις δυσκολίες του ΝΒΑ. Αυτή τη χρονιά ο Αντετοκούνμπο έχει βελτιώσει σχεδόν κάθε τομέα του παιχνιδιού του, το τρίποντο, τις ασίστ και ακόμη περισσότερα. Σκοράρει στη ρακέτα, βάζει τα σουτ από την περιφέρεια, είναι ένας δυναμικός πλέι μέικερ, γι' αυτό στα 25 του χρόνια πηγαίνει για το δεύτερο συνεχόμενο βραβείο MVP. Όταν βλέπεις κάποιον να προκαλεί τον Rock στα βάρη, καταλαβαίνεις γιατί τον αποκαλούν Greek Freak».

Στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, βρίσκεται ο Σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Ματ Φρέιζερ (crossfit). Την δεκάδα συμπληρώνουν οι:

4. Κανέλο Άλβαρεζ (Πυγμαχία)
5. Κριστιάνο Ρονάλντο (Ποδόσφαιρο)
6. Κρίστιαν Κόουλμαν (Σπριντ)
7. Τζον Τζόουνς (UFC)
8. Τζόρνταν Μπάροους (Πάλη)
9. Λεμπρόν Τζέιμς (Μπάσκετ)
10. Κέιλεμπ Ντρέσελ (Κολύμβηση)

Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές αλλά και οι 25 κορυφαίες αθλήτριες του 2020, που ανέδειξε το αμερικανικό περιοδικό εδώ.