NBA Trade Deadline: Πήραν «τζάμπα» τον Ντράμοντ οι Καβαλίερς

Σπουδαία κίνηση από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς οι οποίοι απέκτησαν τον Αντρέ Ντράμοντ, δίνοντας στους Ντιτρόιτ Πίστονς τους Τζον Χένσον και Μπράντον Νάιτ. 

NBA Trade Deadline: Πήραν «τζάμπα» τον Ντράμοντ οι Καβαλίερς

Αυτή και αν ήταν... βόμβα στο NBA. Λίγα λεπτά πριν την εκπνοή της Trade Deadline, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έκαναν το «μπαμ» της βραδιάς καθώς έδωσαν τα χέρια με τους Πίστονς για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αντρέ Ντράμοντ που αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων σέντερ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η ομάδα του Κλίβελαντ έχει το χειρότερο ρεκόρ στην Ανατολική Περιφέρεια (13-39), ωστόσο κοιτάζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το μέλλον καθώς πρόσθεσε στο «οπλοστάσιό» της έναν παίκτη από το πάνω... ράφι που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Ντράμοντ διανύει την 8η σεζόν της καριέρας του και μετρά 17.8 πόντους από 55% στο δίποντο και 59% στις βολές, μαζί με 15.8 ριμπάουντ (πρώτος στη Λίγκα για τρίτη σερί χρονιά), 2.8 ασίστ, δύο κλεψίματα και 1.7 μπλοκ ανά 33.8 λεπτά συμμετοχής σε 49 αγώνες.

Στο deal ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι Πίστονς πήραν πίσω τον σέντερ Τζον Χένσον, τον γκαρντ Μπράντον Νάιτ και ένα draft pick δεύτερου γύρου.