Νετς: Άσχημος τραυματισμός για Ίρβινγκ, αγωνία στο Μπρούκλιν! (vid)

Ο Κάιρι Ίρβινγκ τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς με τους Ουίζαρντς και οι Νετς αγωνιούν περιμένοντας τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα υποβληθεί ο σούπερ σταρ τους.

Νετς: Άσχημος τραυματισμός για Ίρβινγκ, αγωνία στο Μπρούκλιν! (vid)

Οι Νετς κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα, μετά το νέο τραυματισμό του Κάιρι Ίρβινγκ στο γόνατο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Ουίζαρντς (νίκη για τους «μάγους» με 113-107).

Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση, σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Μπράντλεϊ Μπιλ, έπεσε το παρκέ, με τον γκαρντ της Ουάσινγκτον να πέφτει πάνω στο γόνατό του, σε μία φάση που προκαλεί το λιγότερο ανησυχία στον θεατή.

Ο Ίρβινγκ αποχώρησε από το ματς με τους Νετς να ανακοινώνουν ότι ο άσος τους θα υποβληθεί σε μαγνητική για να καθοριστεί το μέγεθος της ζημιάς και η σοβαρότητα του τραυματισμού, με την ελπίδα ότι έχει αποφύγει το χειρότερο σενάριο.

Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον πρώην άσο των Σέλτικς, ο οποίος από το ξεκίνημα της σεζόν έχει αγωνιστεί σε μόλις 19 ματς από τα συνολικά 48 των Νετς λόγω τραυματισμού στον ώμο, έχοντας 28.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 6.5 ασίστ μέσο όρο σε 33.1 λεπτά συμμετοχή.