Κόμπι Μπράιαντ: Δάκρυσε το... σπίτι του - Η τελετή των Λέικερς (vid)

Η τελετή των Λέικερς για τον Κόμπι Μπράιαντ - Λεμπρόν: «Θα ήμουν λίγος αν διάβαζα αυτά τα σκ... Ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει...»

Κόμπι Μπράιαντ: Δάκρυσε το... σπίτι του - Η τελετή των Λέικερς (vid)

Για το Κόμπι Μπράιαντ, το Λος Άντζελες ήταν το σπίτι του για 20 χρόνια. Οι Λέικερς είπαν το αντίο στον μεγάλο σταρ με ένα μοναδικό τρόπο. Με μια τελετή πριν από τους Μπλέιζερς, αντάξια του ονόματός του και της προσφορά του στο άθλημα.

Με τους ψαλμούς από τον Άσερ για τον Κόμπι, με τον κόσμο να φωνάζει «MVP», με το βιολί του Μπεν Χονγκ να... δακρύζει ακούγοντας τον Κόμπι να μιλάει για τον εαυτό του και τους Boyz II Men να ψάλουν τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.

Στο φινάλε, ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Μου έχουν γράψει κάτι και μου ζήτησαν να το τηρήσω. Αλλά, Laker Nation, θα ήμουν λίγος αν διάβαζα αυτά τα σκατά. Θα μιλήσω από την καρδιά μου.

Λέικερς - Μπλέιζερς 119-127: Συγκίνηση για Κόμπι και «48άρα» Λίλαρντ

Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα έχουμε μία τελετή για τον Κόμπι. Σήμερα όμως είναι μία γιορτή. Είναι μία γιορτή για τα 20 χρόνια του αίματος, του ιδρώτα, των δακρύων, τους διαλυμένου σώματος, όπου σηκώθηκε και ξανασηκώθηκε, για όλα. Για τις αμέτρητες ώρες, την εμμονή του να γίνει τόσο σπουδαίος όσο ήταν. Σήμερα γιορτάζουμε για το παιδί που ήρθε εδώ 18 χρονών, αποσύρθηκε στα 38 και έγινε πιθανότατα ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει τα τελευταία τρία χρόνια. Σήμερα είναι μία γιορτή".

Δείτε την τελετή των Λέικερς στο βίντεο που ακολουθεί: