Ο Σακίλ Ο’Νιλ τιμά την μνήμη του Μπράιαντ

Ο Σακίλ Ο’Νιλ ανακοίνωσε πως θα προσφέρει τα έσοδα από το event του στο Μαϊάμι στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος στο Καλαμπάσας, αλλά και στο ίδρυμα του πρώην συμπαίκτη του στους Λέικερς

Ο Σακίλ Ο’Νιλ τιμά την μνήμη του Μπράιαντ

Σοκαρισμένος παραμένει ο Σακίλ Ο’Νιλ από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιντ, της κόρης του θρύλου των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζιάνα, όπως επίσης και των υπολοίπων επτά ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στο δυστύχημα με το ελικόπτερο στο Καλαμπάσας.

Ο θρυλικός σέντερ θα παίξει μουσική σε ένα event στο Μαϊάμι την Παρασκευή (31/01) και με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε πως θα προσφέρει τα έσοδα στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος, όπως επίσης και στο ίδρυμα του πρώην συμπαίκτη του στους Λέικερς.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σακίλ Ο’Νιλ στο Instagram:

«Το σκέφτομαι συνεχώς τις τελευταίες δύο μέρες, αν πρέπει να γίνει το event μου στο Μαϊάμι αυτό το σαββατοκύριακο. Μέρος του εαυτού μου ήθελε να κλειστώ και να σκεφτώ πόσα σήμαινε ο αδελφός μου και η οικογένειά του σε εμένα και τη δική μου οικογένεια, όμως σκέφτηκα πως ο Κόμπι θα ήθελε να προχωρήσουμε και να γιορτάσουμε τη ζωή. Ας το κάνουμε λοιπόν.

Θα δωρίσω όλα τα έσοδα από το event της Παρασκευής στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους, αλλά και στο Ίδρυμα του Κόμπι και της Βανέσα. Μαζί θα γιορτάσουμε για όσους έχασαν τις ζωές τους σε αυτή την τραγωδία. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ και φίλε μου, Μπλακ Μάμπα. Μέχρι να τα ξαναπούμε».