Κόμπι Μπράιαντ: Η ΑΕΛ αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 24!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε πως θα αποσύρει τη φανέλα με το Νο 24 για να τιμήσει την μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ. Να σημειώσουμε πως τη φανέλα με το νούμερο 24 έχει πάρει ο Δημήτρης Λουφάκης, ο οποίος πρόσφατα αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Πόντου.

Κόμπι Μπράιαντ: Η ΑΕΛ αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 24!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε πως θα αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 24 προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ.

Πρόσφατα τη φανέλα με το Νο24 πήρε ο Δημήτρης Λουφάκης, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ KOBE BRYANT

(ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 24)

«Ο Αθλητισμός δεν κάνει διακρίσεις σε αθλήματα και η απώλεια αυτού του τεράστιου Αθλητού αλλά το κυριότερο τεράστιου Ανθρώπου του Kobe Bryant είναι αδύνατον να αφήσει την οικογένεια της ΑΕΛ, η οποία δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα, αδιάφορη.

Θέλουμε να είμαστε η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο που θα καταργήσει από τις φανέλες της τον αριθμό 24 όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές μας.

Από σήμερα στην μνήμη του Kobe Bryant και της άτυχης κορούλας του, το 24 θα ανήκει μόνο στον Kobe Bryant και γι’ αυτό το λόγο από σήμερα θα αναγράψουμε τον αριθμό 24 σε τρείς επίσημες φανέλες μας με το όνομα του και αυτές οι φανέλες κάθε χρόνο θα τυπώνονται και θα παραδίδονται σε όλες τις μπασκετικές ομάδες της Λάρισας (Α-Β-Γ Εθνικής κατηγορίας) για να τις χρησιμοποιούν ως βραβεία των νεαρών αθλητών των ακαδημιών τους.

Η πρώτη εμφάνιση θα τυπωθεί σήμερα και θα ανέβει στο site της ομάδας και θα παραδοθεί μετά από κλήρωση σε ένα από τα παιδιά των ακαδημιών της ΑΕΛ που συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές μας στους αγώνες στο AEL FC ARENA σε επίσημη παράδοση που θα γίνει πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 15/2/2020».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας