ΣΟΚ: Σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του Τζιάνα!

Ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. Μαζί του στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαινε και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα, η οποία είναι επίσης νεκρή.

ΣΟΚ: Σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του Τζιάνα!

Δεν βρίσκεται πλεόν στη ζωή ο Κόμπι Μπράιαντ, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του TMZ Sports που επιβεβαιώθηκε αργότερα από πολλά Μέσα των ΗΠΑ.

Χιλιάδες tweet, για το χαμό του Κόμπι Μπράιαντ

Σύμφωνα με το TMZ, ο παλιός θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ελικόπτερο, το οποίο έπεσε στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια το πρωί της Κυριακής (26/1).

Στο ελικόπτερο επέβαιναν τέσσερα ακόμη άτομα που επίσης έχασαν τη ζωή τους, ενώ τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος βρίσκονται υπό έρευνα από τις αρχές.

Η είδηση για τους πέντε νεκρούς έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία του Λος Άντζελες ωστόσο δεν αναφέρει το όνομα του Μπράιαντ αλλά κάνει λόγο για πέντε θύματα.

Σύμφωνα με τον έγκυρο αθλητικό ρεπόρτερ Άντριαν Βονιαρόφσκι του Yahoo Sports, στο μοιραίο ελικόπτερο βρισκόταν και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα, η οποία επίσης έχασε τη ζωή της.

Οι LA TIMES αναφέρουν ότι το ελικόπτερο συνετρίβη σε δύσβατη περιοχή που η πρόσβαση ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τους πυροσβέστες.

Ο Κόμπε Μπράιαντ είχε κερδίσει πέντε φορές το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο NBA με τη φανέλα των Λέικερς ενώ δύο φορές είχε πάρει χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες με τις ΗΠΑ.

Είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία των Λέικερς που ο σύλλογος έχει αποσύρει και τις δύο φανέλες με τις οποίες αγωνίστηκε ως παίκτης, αφού είχε φορέσει και το 8 αλλά και το 24.