Μπλέιζερς: Έδωσαν Μπέιζμορ στους Κινγκς, πήραν Αρίζα

Θέλοντας να γλιτώσουν χρήματα αλλά και να «χτυπήσουν» την 8άδα της Δύσης, οι Μπλέιζερς έστειλαν τον Κεντ Μπέιζμορ στους Κινγκς για χάρη του Τρέβορ Αρίζα

Μπλέιζερς: Έδωσαν Μπέιζμορ στους Κινγκς, πήραν Αρίζα

Οι Μπλέιζερς έχουν βελτιωθεί σημαντικά από τις αρχές της σεζόν, ωστόσο αν θέλουν να διεκδικήσουν μία θέση στην 8άδα των playoffs της Δύσης πρέπει να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί. Ταυτόχρονα, έπρεπε να γλιτώσουν επειγόντως χρήματα.

Γι αυτό το λόγο, το Πόρτλαντ έδωσε στους Κινγκς τους Κεντ Μπέιζμορ, Άντονι Τόλιβερ και δύο μελλοντικά ντραφτ πικ δεύτερου γύρου, ως αντάλλαγμα για τους Τρέβορ Αρίζα, Γουένιεν Γκάμπριελ και Κάλεμπ Σουάνιγκαν.

Με αυτή την κίνηση οι Μπλέιζερς εξοικονόμησαν περίπου 7 εκατ. δολάρια, κάτι που ήταν αναγκαίο, αφού διαθέτουν από τα υψηλότερα μισθολόγια και θα πλήρωναν φόρο πολυτελείας σε διαφορετική περίπτωση.

Το Πόρτλαντ φιλοδοξεί με αυτή την κίνηση να αποκτήσει ένα πολύτιμο βετεράνο, τον Τρέβορ Αρίζα, ο οποίος δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα βασικό «3άρι» της ομάδας.

Οι Μπλέιζερς θα ψάξουν στο πρόσωπο του έναν "3 and D" παίκτη, δηλαδή ένα καλό αμυντικό και σουτέρ τριπόντων, κάτι που ο Μπέιζμερ δεν κατάφερε να κάνει.