Αντετοκούνμπο: «Δεν πρέπει να απογοητεύεσαι πολύ από ένα παιχνίδι»

Ο «Greek Freak» σε δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του από τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 126-104, τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να απογοητεύονται από ένα παιχνίδι καθώς οφείλουν να επιστρέψουν δριμύτεροι στα επόμενα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν.

Αντετοκούνμπο: «Δεν πρέπει να απογοητεύεσαι πολύ από ένα παιχνίδι»

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς ήταν καλά προετοιμασμένοι, έκλεισαν τους διαδρόμους από το Μιλγουόκι, ενώ έκαναν και φετινό ρεκόρ με 19 εύστοχα τρίποντα καταφέρνοντας να κερδίσουν εύκολα τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με 126-104, που γνώρισαν την χειρότερη ήττα τους την τρέχουσα σεζόν.

Ο Γιάννης που ήταν καλά κλεισμένος καθ' όλη τη διάρκεια του ματς τελείωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους (10/17 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 4/4 βολές), 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 34 λεπτά συμμετοχής πετυχαίνοντας το 31ο του double-double την φετινή σεζόν, με τα «ελάφια» πλέον να τρέχουν το ρεκόρ 32-6.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο «Greek Freak» είπε τα εξής:

«Έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας, έβαζαν σουτ, έπαιξαν πολύ καλά. Όσον αφορά στην αμυντική τους λειτουργία δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό σε σχέση με την προηγούμενη μας αναμέτρηση, απλά ήταν πολύ εύστοχοι αυτή τη φορά. Προσπάθησα να μπω στη ρακέτα και να βρω ελεύθερους τους συμπαίκτες μου για σουτ. Είναι ένα παιχνίδι. Δεν πρέπει να απογοητευτείς πολύ για ένα ματς. Οπωσδήποτε πρέπει να βελτιωθούμε αλλά σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Πρέπει να επιστρέψουμε δυνατά».