Το τρέιλερ του ESPN για το ντοκιμαντέρ με θέμα τους Μπουλς και τον Τζόρνταν (vid)

Έρχεται τον Ιούνιο το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ που ετοίμαζε το ESPN για τους σπουδαίους Σικάγο Μπουλς της δεκαετίας του '90, αλλά και για τον θρύλο του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν. Η ιστορία όπως δεν έχει ειπωθεί ποτέ. 

Το τρέιλερ του ESPN για το ντοκιμαντέρ με θέμα τους Μπουλς και τον Τζόρνταν (vid)

Εδώ και μήνες, όλοι αναμένουν με ενδιαφέρον το μεγάλο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το ESPN για την τρομερή ομάδα των Σικάγο Μπουλς, η οποία θριάμβευσε την δεκαετία του '90, κατακτώντας έξι πρωταθλήματα ΝΒΑ. Έχοντας για ηγέτη τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, Μάικλ Τζόρνταν, και για συμπαραστάτη τον σπουδαίο Σκότι Πίπεν, υπό τις οδηγίες του κόουτς Φιλ Τζάκσον.

Το ντοκιμαντέρ θα έρθει τον Ιούνιο του 2020 και το ESPN δημοσίευσε ένα video με το τρέιλερ, δίνοντας μας μία πρώτη γεύση από αυτά που θα απολαύσουμε. Τονίζεται πως θα ειπωθούν ιστορίες που δεν έχουμε ακούσει ποτέ στο παρελθόν, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον μοναδικό "Air".

Στο ντοκιμαντέρ θα μιλήσει και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος όπως είναι γνωστό είναι φανατικός φίλαθλος των Μπουλς, έχοντας μεγαλώσει στο Σικάγο. Παράλληλα, θα δούμε σε αυτό να λένε τις ιστορίες τους τόσο οι πρωταγωνιστές εκείνης της ομάδας, όσο και οι μεγάλοι τους αντίπαλοι. Τίτλος: The untold story of Michael Jordan and the Bulls