Hall Of Fame: Υποψήφιοι οι Κόμπι, Ντάνκαν, Γκαρνέτ, Μπος!

Η επιτροπή του Hall Of Fame ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων για την κλάση του 2020, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν, Κέβιν Γκαρνέτ και Κρις Μπος.

Hall Of Fame: Υποψήφιοι οι Κόμπι, Ντάνκαν, Γκαρνέτ, Μπος!

Η κλάση του 2020 του Hall of Fame θα περιλαμβάνει θρυλικά ονόματα του αμερικανικού μπάσκετ. Η επιτροπή του Μουσείου του μπάσκετ ανακοίνωσε τους 50 υποψηφίους για τη φετινή διαδικασία, με τα ονόματα των Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν, Κέβιν Γκαρνέτ και Κρις Μπος να ξεχωρίζουν!

Τα κατορθώματα των παλαίμαχων αυτών είναι θρυλικά και αθροιστικά περιλαμβάνουν 3 πρωταθλήματα, 4 βραβεία MVP, 5 βραβεία MVP των Τελικών και 59 παρουσίες σε All Star Game! Αυτό αποτελεί απόδειξη ότι η κλάση του 2020 θα είναι από τις καλύτερες όλων των εποχών.

Μεταξύ των υποψηφίων πέρα από τους τέσσερις θρυλικούς σταρ, υπάρχουν και άλλα ονόματα που έγραψαν ιστορία στο NΒΑ, όπως οι Κρις Ουέμπερ, Τσόντσι Μπίλαμπς, Σον Μάριον, Μαρκ Ίτον και Τιμ Χάρνταγουεϊ. Τέλος, στη λίστα θα βρίσκεται και ένας παίκτης που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, ο Αλφόνσο Φoρντ.