NBA: Κρόφορντ και Πολ στα «ραντάρ» των Μπακς!

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μιλγουόκι Μπακς εξετάζει δύο ξεχωριστές περιπτώσεις παικτών. 

NBA: Κρόφορντ και Πολ στα «ραντάρ» των Μπακς!

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατέχουν το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στο NBA τη φετινή σεζόν (18-3) και ήδη κάνουν σκέψεις για κάποιες προσθήκες που θα τους ανεβάσει ακόμα περισσότερο επίπεδο και θα μπορούν να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα.

Πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Τζαμάλ Κρόφορντ, ο οποίος διανύει την 20η του χρονιά στον «μαγικό κόσμο» του NBA. Ο Αμερικανός γκαρντ, θα έλυνε ακόμα περισσότερα τα χέρια του Μπάντελχόζερ. Διαθέτει εξαιρετικό σουτ και καλή επιθετική αντίληψη.

Σύμφωνα με τον Brandon Robinson του Heavy.com ο Κρόφορντ είναι στο ραντάρ των Μπακς (αλλά και των Ράπτορς), με τις συζητήσεις πάντως προσωρινά να έχουν σταματήσει.

Η άλλη περίπτωση είναι αυτή του Κρις Πολ. Ο πολύπειρος γκαρντ των Θάντερς είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα μείνει στην ομάδα της Οκλαχόμα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το όνομα του είναι δεδομένο πως θα πέσει στο τραπέζι των Μπακς, όμως η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη και παράλληλα αρκετά κοστοβόρα.

Για να πραγματοποιηθεί μία τέτοια ανταλλαγή θα πρέπει μία από τις δύο ομάδες να κάνει μεγάλες υποχωρήσεις και αν, αναλογιστούμε την ηλικία του Πολ, η ομάδα του Μιλγουόκι φαίνεται απίθανο να επιχειρήσει μία τέτοια κίνηση.