Γιάννης καλεί Κόμπι!

Την επιθυμία του να προπονηθεί το καλοκαίρι με τον Κόμπι Μπράιαντ εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του.

Γιάννης καλεί Κόμπι!

Ο έλληνας σταρ των Μιλγουόκι δεν θα έχει πολλές υποχρεώσεις με την εθνική το καλοκαίρι και είπε ότι θέλει να δουλέψει με τον πρώην αρχηγό των Λέικερς:

«Θα ήθελα πολύ να δουλέψω με τον Κόμπι, να έχω μερικές μέρες μαζί του. Να δουλέψω στο footwork, στη νοοτροπία και να μου πει τι μπορώ να κάνω καλύτερα. Να δούμε μαζί βίντεο. Αν έχω την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του θα είναι σπουδαίο, θα με βοηθήσει να πάω το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο», είπε ο Γιάννης πριν αναφερθεί στην περσινή περιπέτειά του με το γόνατό του:

«Αυτό το καλοκαίρι δεν έχω πολλές υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα, οπότε θα έχω λίγο παραπάνω χρόνο για να ξεκουραστώ και να δουλέψω. Πέρσι ίσως να το παράκανα λίγο και δεν πρέπει να το επαναλάβω φέτος για να μην έχω πρόβλημα με το γόνατό μου. Το γόνατό μου είναι καλά, πρέπει να φροντίσω και τον αστράγαλό μου και κυρίως να γεμίσω τις μπαταρίες μου.»

Σχετικά με το μέλλον του Τζο Πράντι στον πάγκο των Μπακς, τόνισε: «Όποια απόφαση κι αν πάρει η ομάδα ελπίζω να είναι η σωστή για το καλό της ομάδας. Θέλουμε να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην Ανατολή και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, οπότε χρειαζόμαστε βοήθεια. Αν ο κόουτς Πράντι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, να παραμείνει. Είναι θέμα της διοίκησης, δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει. Είμαστε για χρόνια μαζί, είναι πολύ καλός άνθρωπος και προπονητής. Πιστεύω πως βοήθησε την ομάδα και έγινε καλύτερη μαζί του».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας