Καρμέλο: «Δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα ως δεδομένο»

Ο Αμερικανός μετά την λήξη της αναμέτρησης της ομάδας του με τους Μπουλς, προέβη σε δηλώσεις σχετικές με την ευκαιρία που του δόθηκε να αποδείξει εκ νέου πως είναι ακόμα υπολογίσιμη «δύναμη» στον χώρο της κορυφαίας Λίγκας του πλανήτη. 

Καρμέλο: «Δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα ως δεδομένο»

Ο Καρμέλο Άντονι στην νίκη των Μπλέιζερς επί των Μπουλς (117-94), έδωσε μια παράσταση βγαλμένη από τα παλιά, καθώς σε 30' αγωνιστικά λεπτά κατάφερε να πετύχει 25 πόντους, να μαζέψει 8 ριμπάουντ και να μοιράσει 2 ασίστ!

Η ομάδα του Πόρτλαντ ήταν εκείνη που έδωσε στον Αμερικανό μια δεύτερη ευκαιρία να «σώσει» την καριέρα του, αφού βρισκόταν εδώ και περίπου 1.5 χρόνο εκτός παρκέ εφόσον δεν είχε δεχθεί κάποια πρόταση από ομάδα του NBA.

Ο Μέλο λοιπόν δείχνοντας ένα δείγμα του παλιού καλού εαυτού του, τόνισε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης με τους Μπουλς στο Σικάγο: «Είμαι ευγνώμων, είναι μια απόδειξη της δουλειάς που έκανα τόσο καιρό. Το σώμα μου είναι καλά, πνευματικά είμαι καλά. Δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα για δεδομένο. Όταν σου λείπει το παιχνίδι, αυτά τα μικρά κατορθώματα, σημαίνουν όλο και πιο πολλά»