Αντετοκούνμπο: «Ο Καρμέλο ανήκει στο NBA»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο «Greek Freak» για τον Καρμέλο Άντονι, ο οποίος επέστρεψε στα παρκέ του μαγικού κόσμου του NBA ύστερα από σχεδόν 1 χρόνο απουσίας του. 

Αντετοκούνμπο: «Ο Καρμέλο ανήκει στο NBA»

Την πέμπτη διαδοχική νίκη και την δέκατη στα τελευταία 11 παιχνίδια τους σημείωσαν οι Μπακς, που επικράτησαν μέσα στην Ατλάντα έναντι των Χοκς με 135-127 και ανέβηκαν στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον αγώνα αλλά και τον Καρμέλο Άντονι, που έδωσε το δεύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα των Μπλέιζερς. Υπενθυμίζεται ότι ο «Greek Freak» έκανε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ κόντρα στον Άντονι και στους Νικς στις 18 Δεκεμβρίου του 2013.

Στο συγκεκριμένο ματς ο Γιάννης είχε 10 πόντους και 7 ριμπάουντ πριν αποχωρήσει με 6 φάουλ, ενώ ο Άντονι είχε 29 πόντους.

«Θυμάμαι πως στο πρώτο παιχνίδι που τον αντιμετώπισα ήταν αυτό που είχε έρθει να με δει για πρώτη φορά η οικογένειά μου στο ΝΒΑ και ήμουν ενθουσιασμένος. Είμαι χαρούμενος που τον αντιμετωπίζω ξανά. Είναι αναμφίβολα ένας παίκτης που ανήκει στο ΝΒΑ», ανέφερε ο Έλληνας άσος.