Μπακς: Δυσαρέσκεια για την διαιτησία και τα φάουλ στον Αντετοκούνμπο!

Η ομάδα του Μιλγουόκι και ειδικά ο προπονητής της, Μάικ Μπουντενχόλζερ, εκφράζουν τα παράπονα τους αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το πρόσωπο του Γιάννη στην φετινή σεζόν του NBA. 

Μπακς: Δυσαρέσκεια για την διαιτησία και τα φάουλ στον Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε το 13ο διαδοχικό double-double σε ισάριθμους αγώνες από την αρχή της κανονικής περιόδου και οδήγησε τους Μπακς σε μία νίκη... ρουτίνας με 115-101 επί των Μπουλς μέσα στο Σικάγο.

Πέρασαν από το Σικάγο οι Μπακς, 115-101 τους Μπουλς (highlights)

Ο Έλληνας άσος χρεώθηκε με πέντε επιθετικά φάουλ και στο Μιλγουόκι γκρινιάζουν για τις αποφάσεις των διαιτητών και τον τρόπο που μεταχειρίζονται τον σούπερ σταρ της ομάδας και περσινό MVP της Λίγκας, ενώ θεωρούν πως δεν καταλογίστηκαν υπέρ τους όσα φάουλ του έγιναν στον αγώνα.

Ο προπονητής των «Ελαφιών», Μάικ Μπουντενχόλζερ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τον Γιάννη και τους διαιτητές. Ο αριθμός αγώνων που έχει βρεθεί με πολλά φάουλ είναι πολύ μεγάλος. Ηδη έχει χρειαστεί να ολοκληρώσουμε 1-2 ματς χωρίς αυτόν λόγω φάουλ. Το καλό είναι πως μαθαίνει να παίζει με αυτές τις συνθήκες. Είναι ένα παιδί που μαθαίνει από κάθε εμπειρία και αυτό τον κάνει ξεχωριστό».

ΝΒΑ: Αποτελέσματα και βαθμολογίες