Σπερς: Απέσυραν την φανέλα με το «9» του Τόνι Πάρκερ! (vid)

Η ομάδα του Σαν Αντόνιο αποφάσισε να αποσύρει μια ακόμα φανέλα ενός από τους θρύλους της, με τον Τόνι Πάρκερ να είναι ο εκλεκτός αυτή την φορά. 

Σπερς: Απέσυραν την φανέλα με το «9» του Τόνι Πάρκερ! (vid)

Μετά από αυτές των Τιμ Ντάνκαν (1997-2016) και Μανού Τζινόμπιλι (2002-18), τώρα και η φανέλα με το νούμερο «9» του «μάγου» του Σαν Αντόνιο, Τόνι Πάρκερ, κρέμεται από την οροφή του «AT&T Center».

Θυμίζουμε πως ο νυν πρόεδρος της αντιπάλου του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην EuroLeague, Βιλερμπάν, έχει αγωνιστεί με την εμφάνιση των Τεξανών για 17 σεζόν (2001-18).

Πριν την αναμέτρηση λοιπόν της ομάδας του Πόποβιτς με τους Γκρίζλις, ο παλαίμαχος πλέον NBAer σε μια μίνι γιορτή τιμήθηκε για τα όσα προσέφερε στην ομάδα αλλά παρακολούθησε και την τελετή απόσυρσης της φανέλας του με το νούμερο «9», η οποία πήγε και ταίριαξε δίπλα σε εκείνες των Τζινόμπιλι και Ντάνκαν.

O Πάρκερ έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα με τους Spurs (2003, 2005, 2007 και 2014), ενώ είχε επιλεγεί ως All-Star του ΝΒΑ τρεις φορές, μία φορά μέλος τρίτης ομάδας σε όλη την Λίγκα, και ήταν πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του τελικού του NBA της χρονιάς του 2007, όντας ο πρώτος Ευρωπαίος παίκτης που κατόρθωσε κάτι τέτοιο!

Δείτε τα όσα συνέβησαν στην συγκεκριμένη τελετή: