Κλίπερς - Μπλέιζερς 107-101: Ο Ντοκ Ρίβερς έφτασε τις 900 νίκες και έγραψε ιστορία!

Η έτερη ομάδα του Λ.Α κατάφερε να κάνει την 6η της αλλά αγχωτική νίκη απέναντι στους Μπλέιζερς, με τον προπονητή τους, Ντοκ Ρίβερς να κάνει την 900η του νίκη και να γράφει ιστορία στο «πάνθεον» των προπονητών της κορυφαίας Λίγκας. 

Κλίπερς - Μπλέιζερς 107-101: Ο Ντοκ Ρίβερς έφτασε τις 900 νίκες και έγραψε ιστορία!

Ο Καουάι Λέοναρντ σημείωσε 27 πόντους, μάζεψε 13 ριμπάουντ, και οι Λος Άντζελες Κλίπερς κατάφεραν να ανατρέψουν διαφορά 8 πόντων στην τελευταία περίοδο για να πάρουν τη νίκη επί του Πόρτλαντ με 107-101 στο «Staples Center».

Για τους νικητές, ο Λου Ουίλιαμς είχε 26 πόντους και 8 ασίστ, ενώ από 15 είχαν οι Μοντρέζλ Χάρελ και Ίβιτσα Ζούμπατς αντίστοιχα.

Αυτή ήταν η 900η νίκη του προπονητή των Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς, πράγμα που τον βάζει στο προπονητικό «πάνθεον» και τον κάνει τον 13ο προπονητής στην ιστορία της κορυφαίας Λίγκας που το καταφέρνει, επιβεβαιώνοντας το γεγονός πως είναι ένας από τους ποιοτικότερους τεχνικούς στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Για το Πόρτλαντ οι Ντέμιαν Λίλαρντ και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ σημείωσαν 22 πόντους έκαστος, αλλά και οι δύο σούταραν με άσχημα ποσοστά (9/23 σουτ). Ο Χασάν Ουάιτσαϊντ πρόσθεσε 17 πόντους και 19 ριμπάουντ για τους Μπλέιζερς, οι οποίοι φάνηκαν ανώτεροι στα 3/4 του παιχνιδιού, όμως η ηγετική εμφάνιση του «The Claw» ήταν εκείνη που έδωσε την νίκη στην ομάδα του Λ.Α.