NBA Preseason: Ντεμπούτο στους Νετς με ήττα ο Ίρβινγκ (vids)

Νίκη για Πέλικανς χωρίς Ουίλιαμσον, εύκολα οι Σπερς, πρώτη ήττα για Σίξερς στην preseason. Όλα τα αποτελέσματα της ημέρας.

NBA Preseason: Ντεμπούτο στους Νετς με ήττα ο Ίρβινγκ (vids)

Ο Κάιρι Ίρβινγκ πραγματοποίησε το πολυαναμενόμενο (ολοκληρωμένο) ντεμπούτο του με τους Νετς κόντρα στους Ράπτορς, έχοντας πολύ θετική συνεισφορά με 19 πόντους (7/17 σουτ), 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα, χωρίς ωστόσο να εμποδίσει τους πρωταθλητές από το να φτάσουν στη νίκη με 123-107.

Για το Μπρούκλιν, εκτός του Κάιρι, οι Τορίν Πρινς και Σπένσερ Ντινγουίντι είχαν από 13 πόντους, ενώ οι Καναδοί είχαν για πρώτο σκόρερ τον Ονονούμπι με 18 πόντους.

Οι Σίξερς γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στην preseason από τους Ουίζαρντς με 93-112, χάρη στους ΜακΡέι με 17 πόντους, Μπράιαντ με 15 πόντους με 10 ριμπάουντ και Βάγκνερ με 14 πόντους. Για την Φιλαδέλφεια, ο Εμπίντ είχε 17 πόντους, ο Χάρις 13 και ο Μίλτον 10 πόντους.

Ο Ζάιν Ουίλιασμον τραυματίστηκε και θα χάσει το πρώτο διάστημα της κανονικής περιόδου, όμως αυτό δεν εμποδίζει τους Πέλικανς από το να κερδίζουν! Κόντρα στους Νικς η ομάδα της Νέας Ορλεάνης επικράτησε με 116-117 στη Νέα Υόρκη, χάρη τα υψηλά ποσοστά της στο τρίποντο (41,5%). Οι Χαρτ με 17 πόντους, Ίνγκραμ με 16 και Ρέντικ με 14 πόντους ήταν οι κορυφαίοι των νικητώμ. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Ράνταλ με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ οι Μπάρετ και Τρίερ είχαν από 19 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Νίκη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πήραν οι Σπερς κόντρα στους Γκρίζλις με 104-91. Ο Μιλς με 16 πόντους και οι Όλντριτζ, Φορμπς και ΝτεΡόζαν με 14 πόντους έκαστος ήταν οι κορυφαίοι του Σαν Αντόνιο. Για το Μέμφις, το οποίο σούταρε με πολύ χαμηλά ποσοστά εντός πεδιάς, ο Μόραντ προσπάθησε με 6 πόντους, 5 ριμπάουντ και και 6 ασίστ και ο Άλεν είχε 12 πόντους.