NBA: Έλαμψαν Ντόνσιτς και Πορζίνγκις στην νίκη των Μάβερικς! (vid)

Εντυπωσιακό για μια ακόμα φορά το δίδυμο Ντόνσιτς -Πορζίνγκις, που μεταξύ άλλων ξεχώρισε διότι και οι δύο παίκτες πέτυχαν το double double. 

NBA: Έλαμψαν Ντόνσιτς και Πορζίνγκις στην νίκη των Μάβερικς! (vid)

Οι Μάβερικς ισοπέδωσαν με το άκρως εντυπωσιακό 102-87 ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο NBA, τους Κλίπερς, οι οποίοι έδειξαν πως είναι ακόμα ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε μορφή αγωνιστικής πίεσης, λίγες μέρες πριν ανοίξει η αυλαία της σεζόν 2019-20.

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, μπορεί να κρατήσει κανείς την εικόνα που έδειξε τόσο ο Λούκα Ντόνσιτς όσο και το... έτερον ήμισυ του Κρίσταπς Πορζίνγκις, οι οποίοι έδειξαν πως μπορούν να εξελιχθούν σε ένα από τα πιο τρομακτικά δίδυμα για τους αντίπαλους αμυντικούς.

Ο Σλοβένος γκαρντ τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ στα ίδια περίπου στατιστικά κινήθηκε και ο θυριώδης, πλέον, Λετονός πετυχαίνοντας 18 πόντους και μαζεύοντας και εκείνος 13 ριμπάουντ, δίνοντας μας ένα μικρό «ορεκτικό» ενόψει της τόσο συναρπαστικής φετινής σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, οι 4 παίκτες με διψήφιο αριθμών πόντων των Λος Άντζελες Κλίπερς (Λέοναρντ, Ρόμπινσον, Χάρελ και Πάτερσον) φάνηκαν ανίκανοι να κοντράρουν στα ίσια το δίδυμο των Μάβερικς, με τον περσινό πρωταθλητή της Λίγκας με τους Ράπτορς, Καουάι Λέοναρντ, να μένει στους ρηχούς, για τα δεδομένα του, 13 πόντους ενώ είχε και 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 κλεψίματα αντίστοιχα.

Όσον αφορά τους αγώνες της πρεμιέρας στο NBA, οι Κλίπερς θα αντιμετωπίσουν στο ντέρμπι του Λ.Α, τους Λέικερς των Τζέιμς, Ντέιβις και Χάουαρντ (5:30, 23/10, COSMOTE TV), ενώ οι Μάβερικς θα υποδεχθούν στο Ντάλας τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (3:30, 24/10).

Δείτε μερικές από τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης: