ΝΒΑ Preseason: Εύκολα οι Θάντερ, αγγαρεία οι Μπλέιζερς, περίπατος για Κινγκς (vids)

Εύκολες νίκες για Θάντερ και Κιγνκς, αγγαρεία με Μακάμπι Χάιφα το Πόρτλαντ.

ΝΒΑ Preseason: Εύκολα οι Θάντερ, αγγαρεία οι Μπλέιζερς, περίπατος για Κινγκς (vids)

Οι Κιγνκς επικράτησαν εύκολα των Σανς στο Σακραμέντο με το τελικό 105-88 να μιλάει από μόνο του. Οι Κινγκς ξέφυγαν από την πρώτη περίοδο με 29-16, με του Σανς να αδυνατούν να αντιδράσουν. Πρώτος σκόρερ των κικητών ήταν ο ΝτιΆρον Φοξ με 18 πόντους, με τους Μπάντι Χιλντ και Γιόγκι Φέρελ να προσθέτουν από 14 πόντους έκαστος. Για το Φίνιξ ο Ντέβον Μπούκερ είχε 18 πόντους, ο Τζεβόν Κάρτερ 16 πόντους και ο ΝτιΆντρε Έιτον 10 πόντους.

Οι Θάντερ έκανε μόνο τα απαραίτητα για να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Νιου Ζήλαντ Μπρέικερς με 110-84. Η Οκλαχόμα πήρε διψήφια διαφορά από νωρίς, ενώ στο πρώτο ημίχρονο έφτασε να προηγείται με 62-53, διαφορά ικανή να της εξασφαλίσει το ματς. Ο Στίβεν Άνταμ μεμε 19 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Σάι Γκίλεους-Αλεξάντερ με 18 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ των Θάντερ. Για τους Μπρέικερς, προσπάθησαν οι Ρομπ Λο με 19 πόντους και Σκότι Χόπσον με 15 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους Μπρέικερς αγωνίζεται ο μερικανός Αρ Τζέι Χάμπτον, υποψήφιος για το NBA Draft του 2020.

Οι Μπλέιζερς αγωνίστηκαν χωρίς τους χωρίς Λίλαρντ, ΜακΚόλουμ, Ουάιτσαϊντ, Νούρκιτς, Γκασόλ σε ένα ματς... αγγαρεία κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, επικρατώντας πάντως πολύ εύκολα με 104-68. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στην πρώτη περίοδο (24-19), ενώ στην συνέχεια η διαφορά άρχισε να ξεφεύγει , με αποκορύωμα το επιμέρους 25-4 του Πόρτλαντ στο τελευταίο δωδεκάλεπτο! Ο Άνφερνι Σίμονς με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ζακ Κόλινς να ακολουθεί με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τη Μακάμπι Χάιφα πάλεψαν όσο τους επέτρεψε η ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας οι Ρόμαν Σόρκιν με 17 πόντους και Νόρις Κόουλ με 10 πόντους.